Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Lego Super Heroes War Machine Mech Armor 76277

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 6+
Κατασκευαστής: LEGO
Τεμάχια: 154 τεμ
16.00
76277
+

Lego Super Heroes War Machine Mech Armor 76277

Απελευθέρωσε τη δύναμη της εξωστολής ανοίγοντας τον θώρακά της, τοποθετώντας στο εσωτερικό τη μίνι φιγούρα του Γουόρ Μασίν και μεταμορφώνοντας τον ήρωα σε μια κολοσσιαία μαχητική δύναμη! Με 3 εκτοξευτές καρφιών - 1 στον ώμο της και 2 στα χέρια της – και με κουτί αποθήκευσης στην πλάτη της για επιπλέον πυρομαχικά, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πανίσχυρη LEGO® Marvel Εξωστολή Γουόρ Μασίν!Το κατασκευάσιμο σετ παιχνιδιού LEGO® Marvel Ρομποτική Θωράκιση Γουόρ Μασίν (76277) διαθέτει ένα κατασκευάσιμο, πλήρως αρθρωτό ρομπότ για παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6+ και συνοδεύεται από εκτοξευτές καρφιών και μίνι φιγούρα πιλότου.


Ο θώρακας της εξωστολής ανοίγει και αποκαλύπτει ένα κόκπιτ για τη μίνι φιγούρα του πιλότου Γουόρ Μασίν. Υπάρχουν 3 εκτοξευτές καρφιών – 1 στον ώμο της εξωστολής και 2 στα χέρια της – και ένα κουτί αποθήκευσης στην πλάτη της για επιπλέον γεμιστήρες. Αυτή η αρθρωτή φιγούρα Marvel έχει αρθρωτούς βραχίονες, πόδια και χέρια κι έτσι οι φαν του Γουόρ Μασίν και των ρομποτικών πολεμιστών μπορούν να απολαμβάνουν ατελείωτη, χειροπιαστή δράση μάχης.




Brands