Προσοχή! Η ιστοσελίδα αυτή χρησιμοποιεί Cookies ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Συνεχίζοντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies αυτών. OK

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39 !!

(Εξαιρούνται τα ποδήλατα & τα πατίνια)

Δεν υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας!!


Playmobil MyLife Ξενώνας Μικρών Ζώων 71599

Διαθεσιμοτητα : Άμεσα διαθέσιμο
Ηλικία παιδιού: 4+
Κατασκευαστής: Playmobil
40.00
71599
+

Playmobil MyLife Ξενώνας Μικρών Ζώων 71599

Join the Party! Η PLAYMOBIL γίνεται 50 και ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε! Το 1974, ένας εργάτης, ένας ιππότης και ένας ιθαγενής Αμερικανός έκαναν την εμφάνισή τους, κατακτώντας τις καρδιές των παιδιών. Για 50 χρόνια, αυτές οι χαμογελαστές φιγούρες παιχνιδιών εμπνέουν τα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες, να αναλάβουν διάφορους ρόλους και να ξεκινήσουν ατελείωτες περιπέτειες.


Για να γιορτάσουμε, παρουσιάζουμε ξανά το αγαπημένο σετ Ξενώνας μικρών ζώων. Οι χαριτωμένοι κάτοικοι έχουν όλη την αγάπη και προσοχή που χρειάζονται. Οι τετράποδοι φίλοι μπορούν να περιπλανηθούν και να παίξουν στον κήπο, βγαίνοντας από την πόρτα του σκυλιού. Περιλαμβάνονται αυτοκόλλητα για να διακοσμήσετε τους τοίχους του ξενοδοχείου όπως σας αρέσει.

Περιεχόμενα: τρείς φιγούρες PLAYMOBIL, οχτώ σκυλάκια, δύο κοκατού, ξενοδοχείο με ζώα με περίβλημα, δώδεκα φράχτες, δύο λάμπες, παγκάκι, τραμπάλα, καρότσι, θάμνος στο γρασίδι, δύο λουλούδια στο γρασίδι, μικρή κουζίνα με υπολογιστή και πλυντήριο ρούχων, ξύλινο κουτί, τελάρο, μπολ, μπολ για πουλί, θήκη για πουλί, διπλό μπολ, λουρί σκύλου, διπλό λουρί για σκύλους, δύο σπιτάκια για σκύλους, μαξιλάρι για σκύλους, δέντρο πουλιών, κουπόνι, τσουγκράνα, σκούπα, γλάστρα, ταψί, τρία μήλα, μπανάνες, πεπόνι, ματσάκι καρότα, μαρούλι, δύο κόκαλα, δύο σακούλες σκυλοτροφή, τρείς κονσέρβες, αλυσίδα με λουκάνικα, δαχτυλίδι για τάισμα, τροφή για πτηνά, σωλήνας, δύο μπουκάλια καλλυντικών, πετσέτα μπάνιου, δαχτυλίδι, αρκουδάκι.





Brands